dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Presentatie programma Muziekstroom

Presentatie programma Muziekstroom

25 mei 2014
Van zondag 25 mei 2014 tot en met zondag 25 mei 2014
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Muziekstroom, het podium voor klassiek, jazz en wereldmuziek is na het eerste jaar vol goedbezochte concerten klaar om een nieuw seizoen te starten. Met complimenten van musici en fijne reacties van publiek is Muziekstroom vastbesloten om het vorige seizoen te overtreffen met nóg meer boeiende en verrassende concerten. Tijdens de cultuurmanifestatie “Dit is ToBe” op zondag 25 mei in het Energiehuis zal ToBe-directeur Piet Elenbaas en artistiek leidster Evelien Holster het nieuwe programma 2014 -2015 presenteren. Aanvang van de presentatie is om 13.30 uur in Ketel 1. Voor iedere bezoeker ligt een gratis exemplaar klaar van de nieuwe programmaboek en men kan direct kaarten bestellen.        

In het nieuwe seizoen heb je keuze uit ruim 55 concerten. Van latin, moderne jazz en klassieke muziek in al haar facetten tot aan Balkan. Een tipje van de sluier;  Nieuw zijn de koffieconcerten op de zondagmorgen. Wederom is het Muziekstroom gelukt om musici van het Koninklijk Concertgebouworkest naar Dordrecht te halen. Ook is de samenwerking met het Rotterdams Conservatorium Codarts voortgezet met een nieuwe serie klassieke concerten. Het seizoen 2014-2015 wordt geopend op 13 september 2014.

Muziekstroom biedt een podium aan gerenommeerde topmusici, maar ook aan nieuw aanstormend talent, amateur of professional. Gewoon puur, maar soms ook in verrassende cross-overs met literatuur, theater of visueel. Kinderen kunnen meeswingen bij de TOET-familieconcerten op de zondagmiddag. Voor jong en oud met bijzonder talent is het maandelijkse On Stage podium op de vrijdagvond. Kijk voor meer info op de website www.muziekstroomdordrecht.nl of vraag een programmaboekje aan via muziekstroom@tobe.nl

Info

Organisator:

Adres:

Muziekstroom

Energiehuis

Deel dit bericht met je vrienden!