dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

IJsshow Time after Time

IJsshow Time after Time

25 mei 2014
Van zondag 25 mei 2014 tot en met zondag 25 mei 2014
Van 13:00 uur tot en met 00:00 uur

Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) neemt u zondag 25 mei 2014 mee op een magische tijdreis. In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen.

Aan deze show nemen bijna alle 200 leden van DDD deel en zij zullen u vertederen, verrassen en ontroeren.  De schaatsers zullen u versteld doen staan van het kunstrij niveau van deze 35 jarige toonaangevende vereniging.

Dit betekent dat u de uitgebreide wedstrijdgroep met o.a. Kyahra van Tiel , Nederlands Kampioene in de Advanced Novice en de andere 2 medaille winnaars op het Nederlands Kampioenschap 2014, Sophie Bijkerk en Niki Wories kunt bewonderen en zij zullen laten zien waarom zij tot de top van Nederland behoren.

Maar dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de recreatieve schaats(t)ers u meenemen naar vervlogen tijden, of misschien toch naar de toekomst? Wie zal het zeggen?
Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud.

De aanvang van de show is 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard.
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kunstrijvereniging De Drechtsteden

IJshal Spuiboelevard

www.ddd-kunstrijden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!