dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Ti-an-guis - Programma: “Traces”

Ti-an-guis - Programma: “Traces”

24 mei 2014
Van zaterdag 24 mei 2014 tot en met zaterdag 24 mei 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdag 24 mei brengen de vijf leden van Ti-an-guis een avond met volksmuziek uit de vier windstreken. De leden zijn afkomstig uit Mexico, Brazilië, Portugal en Kroatië en ontmoetten elkaar op het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Vanuit een achtergrond in de klassieke en hedendaagse muziek hebben ze de geslaagde sprong gewaagd naar het terra incognita van de wereldmuziek. Het muziekprogramma ‘Traces’ is het klinkende resultaat. Aanvang 20.00 uur in Ketel 1.

Sinds de keuze voor wereldmuziek reist Ti-an-guis als een kameleon door de wisselende muzikale landschappen van Europa, Azië en (Zuid-)Amerika; alle kleuren, texturen en ritmes absorberend die ze op hun weg tegenkomen. Het resultaat: een blijmakende smeltkroes waar elke muziekliefhebber door geraakt zal worden.

De simpele combinatie van percussie, gitaren en contrabas blijkt daarvoor uiterst geschikt, maar de onmiskenbare kers op de taart is de innemende zangeres Lovorka; met verschillende registers, talen en timbres is zij de ideale reisgids tijdens de swingende concerten van Ti-an-guis.

Ti-an-guis geldt als grote belofte voor de toekomst, en is een feest voor nu! Check hun website om alvast te luisteren:www.ti-an-guis.com
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!