dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Spinning Marathon

Spinning Marathon

24 mei 2014
Van zaterdag 24 mei 2014 tot en met zaterdag 24 mei 2014
Van 12:00 uur tot en met 16:00 uur

Sportcity organiseert op zaterdag 24 mei 2014 voor de tweede keer een Spinningmarathon. Van 12.00 tot 16.00 uur wordt er gespind onder begeleiding van professionele trainers.

Het startschot voor de Spinning Marathon wordt om 12.00 uur gegeven door wethouder mevrouw Rinette Reynvaan.

Per uur wordt een minimum bijdrage gevraagd van € 5,-. Inschrijven kan vanaf maandag 12 mei bij de receptie van Sportcity aan de Amnesty Internationalweg 125 in Dordrecht.  Deelname is ook open voor niet-leden van Sportcity.

Werd er vorig jaar nog gespind voor Alpe d’Huzes, dit jaar is het doel waar voor gefietst wordt de stichting “Make a Memory”. Sportcity leden Alex en Claudia Geerling doen van 17 tot en met 21 september 2014 mee aan de actie “Op de pedalen 2014” georganiseerd door Make a Memory. Tijdens de actie zullen zij meerdere keren de Mont Ventoux op de racefiets trachten te bedwingen. Na twee jaar Alpe d’Huzes een andere uitdaging voor Alex en Claudia en met het steuntje in de rug van de deelnemers aan de Spinning Marathon, gaan zij er voor in september een bijdrage te leveren aan Make a Memory, een stichting waar ook zij mooie herinneringen aan hun zoon Timo van gekregen hebben.

Sportcity Dordrecht heeft graag haar faciliteiten ter beschikking gesteld en stelt zicht ten doel om jaarlijks een dergelijk evenement te organiseren. Omdat mei ook familiemaand is bij Sportcity zullen er naast de Spinning Marathon verschillende activiteiten georganiseerd worden. Voor de kleintjes zal er, bij mooi weer, een springkussen klaar staan zodat ook zij hun energie kwijt kunnen terwijl de ouders aan het spinnen zijn! Binnen wordt er muziek verzorgd door de mannen van LT Events.

Verder zijn er diverse leuke acties tijdens de Spinning Marathon en uiteraard kunnen de faciliteiten van Sportcity bezichtigd worden. Voor nieuwe leden ligt een leuke attentie klaar.

Wat doet de Stichting Make a Memory?
Vakkundig vervaardigde foto’s bieden in een later stadium een mooie herinnering. Veelal bieden de foto’s ook troost bij de verwerking van verdriet. Stichting Make a Memory verzorgt graag deze steun in waarschijnlijk de moeilijkster periode uit een mensenleven. Ouders verdienen deze steun. Uitsluitend gekwalificeerde fotografen worden ingezet ter realisatie van werkelijk professionele foto’s. Foto’s die recht doen aan baby of kind. Een herinnering aan een dierbare dient toch vooral een mooie herinnering te zijn.

Sportcity en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor Sportcity geen modewoord maar een noodzaak. Dit laten we zien met onze bewuste keuzes op sociaal en maatschappelijk gebied. Regelmatig organiseren SportCity-clubs diverse Spinning-, RPM-, of andere sportmarathons voor goede doelen en brachten zij vorig jaar een bedrag van € 27.000 naar het Glazen Huis. Ieder jaar, in februari, vertrekken 10 medewerkers van SportCity naar Gambia om steun te bieden aan een lokaal project, genaamd Buganala. Dit jaar hebben ze een week lang 1.500 kinderen van twee basisscholen vermaakt met leuke sportlessen, 50 studenten van de landelijke sportopleiding opgeleid en een scheepscontainer vol met school- en sportmateriaal gebracht bij twee basisscholen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Sportcity

Sportcity aan de Amnesty Internationalweg 25

dordrecht@sporttcity.nl www.sportcity.nl
Deel dit bericht met je vrienden!