dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Finale Band Boost

Finale Band Boost

24 mei 2014
Van zaterdag 24 mei 2014 tot en met zaterdag 24 mei 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De Band Boost is een begrip in Dordrecht en omstreken. Tijdens de voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent ontdekken. Samen met de fans van de deelnemende bands zorgt dit voor een divers en aandachtig publiek.

De competitie houdt vier voorrondes in de categorieën: Pop, Rock, Loud en Metal. Tijdens deze voorrondes worden de bands door zowel een vakjury als het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de Halve Finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de Finale, die op zaterdag 24 mei in de Power Stage van het Energiehuis plaats vindt. De winnaar van de Band Boost maakt kans op een prachtig prijzenpakket, mede mogelijk gemaakt door diverse regionale sponsors.

Info

Organisator:

Adres:

Popcentrale

Energiehuis

Deel dit bericht met je vrienden!