dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Europese informatie- en matchmarkt

Europese informatie- en matchmarkt

22 mei 2014
Van donderdag 22 mei 2014 tot en met donderdag 22 mei 2014
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Op 22 mei willen de Drechtsteden graag het gesprek aangaan met hun partners over kansen voor bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen in de komende Europese budgetperiode.

Europese subsidies bieden kansen voor de regio! Daarom wordt uit naam van portefeuillehouder Sociale Zaken, Onderwijs en Arbeidsmarktbeleid Bert van de Burgt en het Drechtstedenbestuur een Europese informatie- en matchmarkt voor de Drechtsteden georganiseerd. De markt vindt plaats op de dag van de verkiezingen voor het Europees Parlement, op 22 mei van 10.00 -12.00 uur.

Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en het onderwijs, maar ook bestuurders, krijgen er informatie over de Europese subsidiemogelijkheden, ontmoeten partners voor samenwerking in toekomstige Europese projecten en maken kennis met vertegenwoordigers van de provincie Zuid-Holland, InnovationQuarter, Kansen voor West (II), Agentschap SZW en VNO-NCW. Zij verzorgen pitches over onder andere INTERREG, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Meld je aan of geef het door
Heb je zelf interesse of ken je mensen die niet op deze bijeenkomst mogen ontbreken? Meld je dan aan of stuur de uitnodiging door. Aanmelden kan via een bericht aan Margriet Luth met daarin je naam en organisatie. Of neem voor meer informatie contact op met Emmaly Sibbes (078-7702118).

Klik hier voor de uitnodiging van 22 mei aanstaande.

Info

Organisator:

Adres:

De Drechtsteden

Duurzaamheidsfabriek aan de Leerparkpromenade 50

Deel dit bericht met je vrienden!