dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Seminar over Gods feesttijden

Seminar over Gods feesttijden

22 mei 2014
Van donderdag 22 mei 2014 tot en met donderdag 22 mei 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Op donderdag 22 mei wordt er in Jozua Dordrecht (Sikkelstraat 2) een boeiende avond georganiseerd over het thema ‘De feesttijden van God in het licht van de Here Jezus’. Gastspreker is Jaap Bönker.

In het  bijbel boek  Leviticus spreekt de Here over het instellen van Zijn vaste feesttijden. Hij wil daar iets mee zeggen aan Zijn volk en aan ons vandaag de dag.  Het gaat om feesten en in eerste instantie GEEN Joodse feesten. Tijdens de avond in Jozua zullen o.a. de volgende vragen worden behandeld: Wat is de oorsprong en de diepgang van Zijn feesttijden? En welke rol speelt de Messias de Here Jezus hierin? Hij is gekomen om ‘vol’ te maken, te vervullen. De feesttijden hebben iets te zeggen over de rol van de Messias. "Alles wat er geschreven staat in de Tenach (Oude Testament) gaat over Mij", zegt de Here Jezus.

Over dat plan van de Here God gaat Jaap Bönker in zijn lezing spreken, waarbij het de uitdaging is om te bekijken wat Hij heeft gedaan en wat Hij nog gaat doen in de toekomst.

De avond begint om 19:30 uur en vindt plaats in Evangelische gemeente Jozua, Sikkelstraat 2 te Dordrecht. De toegang is gratis (collecte na afloop voor de bestrijding van de onkosten). Meer informatie over Jozua op www.jozua.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jozua Dordrecht

Sikkelstraat 2

www.jozua.nl
Deel dit bericht met je vrienden!