dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Learning by doing business

Learning by doing business

22 mei 2014
Van donderdag 22 mei 2014 tot en met donderdag 22 mei 2014
Van 15:00 uur tot en met 17:30 uur

Begin is het bindend begrip in Dordrecht. Startpunt voor ondernemen, broedplaats voor groei, samenwerking en onderscheidend vermogen. De gemeente Dordrecht wil deze profilering in de Drechtsteden versterken met verbindingen naar hoger onderwijs. Verbindingen die direct iets opleveren voor bedrijven, gemeente en onderwijs.

Hogeschool Inholland gaat samen met ondernemers en ondernemende studenten uit de regio Drechtsteden onderzoeken hoe bestaande initiatieven versterkt kunnen worden en hoe de vraag naar en het aanbod van hoger onderwijs nu en in de toekomst verbonden kunnen worden.

Hoe?
Hoe gaan we dat doen? Samen met gemeente, bedrijven en (onderwijs)instellingen zetten we de kansen en mogelijkheden op een rij. We delen kennis over leren, innoveren en samenwerken en werken met ondernemers en ondernemende studenten aan hun eigen ontwikkelingsmogelijkheden: Learning by doing business. Aanpakken dus. Parallel hieraan onderzoeken we wat de beste vorm van hoger onderwijs is die past bij de kenmerken van de bedrijven uit deze regio. De behoefte aan hoger onderwijs en het aanbod van hoger onderwijs komen zo bij elkaar.

Voor wie?
Ondernemers, studenten, bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij, of werkzaam in Dordrecht of regio Drechtsteden. Samen de eigen positie versterken en de verbinding naar hoger onderwijs maken.

Learning by doing business sessies:
Donderdag  22 mei       15.00 - 17.30 uur

In de Learning by Doing Business sessies draait het om nieuwe, meer of betere business voor uw bedrijf of instelling. Deze aanpak werkt zowel voor kleine als grote bedrijven, zowel vanuit een succespositie als de noodzaak om te veranderen. De deelnemers helpen elkaar bij zowel de individuele als de gezamenlijke vraagstukken. Parallel aan de LBDB-sessies worden oplossingen gezocht die de bouwstenen vormen voor hoger onderwijs in Dordrecht/Drechtsteden.

Alle bijeenkomsten vinden plaats bij De Wereldwaag, Wijnstraat 237 in Dordrecht.
Aanmelden of meer informatie via mirjam.louter@inholland.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

InHolland

De Wereldwaag, Wijnstraat 237

mirjam.louter@inholland.nl
Deel dit bericht met je vrienden!