dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Schapenkoppenfeest

Schapenkoppenfeest

18 mei 2014
Van zondag 18 mei 2014 tot en met zondag 18 mei 2014
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Zondag 18 mei is het groot feest bij Duurzaamheidscentrum Weizigt!
Weizigt viert dan namelijk het Schapenkoppenfeest. Een feestelijke dag vol activiteiten voor jong en oud rondom het thema ‘Spelen’. Daarnaast zullen er spelers van FC Dordrecht, de Schapenkoppen, aanwezig zijn. In de knuffelweides voor de Stadsboerderij... van Weizigt nodigen spelers van FC Dordrecht jonge bezoekers uit om mee te doen aan allerlei voetbalspelletjes. Het traditionele scheren van de schapen van Weizigt, een klein marktje en diverse oud-Hollandse spelletjes Oud-Hollandse spelletjes vullen verder het programma. Tegelijk met deze feestelijkheden is ook het statige Koetshuis, in mei Monument van de Maand, op het terrein van Weizigt geopend. Enthousiaste vrijwilligers zullen dan rondleidingen verzorgen door het monumentale pand.

Programma:
11.00 uur: start alle activiteiten
11.00 uur: start voetbalclinics Dordtse Beloften FC Dordrecht
12.00 uur: schapen scheren
13.00 uur: schapen scheren
14.00 uur: schapen scheren
15.00 uur: schapen scheren
16.00 uur: einde activiteiten

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

Weizigt-nmc@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!