dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Jaap van der Wiel Toernooi

Jaap van der Wiel Toernooi

17 mei 2014
Van zaterdag 17 mei 2014 tot en met zaterdag 17 mei 2014


GSC/ODS-Jeugd timmert aan de weg

Als eerste evenement van de nieuwe fusievereniging GSC/ODS was in 2013 het Jaap van de Wiel Toernooi een mooie start van een tot nu toe succesvolle samenwerking. Ook dit jaar vindt het Jaap van de Wiel Toernooi weer plaats bij GSC/ODS en ditmaal wordt er op zaterdag 17 mei gestreden op 6 niveau’s.

Het leuke is dat dit jaar de D-Pupillen hun opwachting ook zullen maken en dat de F- & E-Jeugd in de ochtend zal aftrappen.  Dit jaar zullen maar liefst 48 teams deelnemen uit verschillende regio’s. Uiteraard ontbreken hierbij ook de Dordtse Verenigingen niet.  Per niveau zullen 8 teams strijden om de overwinning. We hopen hierbij op weer zo’n geweldige toernooidag als afgelopen jaar toen er sportief gestreden werd.

Bij de D-Pupillen zullen de D1 en D2 hun opwachting maken en bij de E-Pupillen de E1, E2 en E3. De kleinsten (F-Pupillen) zullen met F1 en F2 aantreden en met het nieuwe F3 team wat sinds de winterstop opgericht is.

Door het groeiende aantal jeugdleden was het nu dus mogelijk nog een 3e F-Team toe te voegen aan het toernooi. Ook zin om te voetballen ? Kom gewoon eens vrijblijvend kijken of meedoen.

Info

Organisator:

Adres:

GSC/ODS

GSC/ODS

Deel dit bericht met je vrienden!