dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

ToBe gaat Vreemd met: JEMM

ToBe gaat Vreemd met: JEMM

16 mei 2014
Van vrijdag 16 mei 2014 tot en met vrijdag 16 mei 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl
Onze huismuzikant Emma Thwaite verzorgt om 20.00 uur de intro en daarna is de beurt aan Jemm. 
Josefine, Edith, Margot en Marian vormen tesamen JEMM. Zij hebben elkaar leren kennen in bij een vrouwenkoor in Dordrecht: Vocalgroup Route 16. Daar zingen zij 4 stemmig a-capella met zo’n 30 vrouwen. Maar deze nummers kun je natuurlijk ook zingen met zijn vieren. Een stem van iedere partij: een bas, een bari(ton), een lead en een tenor. Veel moeilijker maar wel heel tof om eens te doen.
Hun zangstijl is barbershop en ze hebben zich nu aangesloten bij een overkoepelende organisatie omdat ze nog beter willen worden en zo gebruik kunnen maken van coaches en mee kunnen doen met competities. En dat is superspannend om te doen. De basis is het plezier om samen muziek te maken, ze noemen dat dus JEMMEN. Ze gaan tijdens hun optreden hun uiterste best doen om mooie nummers voor u te zingen. 
Rond 21.30 leidt Emma de jamsessie en het open podium in
 
Deel dit bericht met je vrienden!