dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Workshop GGZ over eenzaamheid, stigma en ervaringsdeskundigheid

15 mei 2014
Van donderdag 15 mei 2014 tot en met donderdag 15 mei 2014
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Veel (ex)GGZ-cliënten hebben te maken met vooroordelen uit hun omgeving. Vaak worden deze vooroordelen veroorzaakt door onwetendheid. Hoe ga je hier mee om en wat doe je al je het gevoel hebt dat je hierdoor niet geaccepteerd wordt? Vivenz organiseert op donderdag 15 mei een workshop over  eenzaamheid, stigma en ervaringsdeskundigheid.
 
Wat houdt de workshop in?
Tijdens deze gratis workshop, die gegeven wordt door ervaringsdeskundigen uit de GGZ, zal besproken worden hoe ervaringsdeskundigheid, (zelf)stigma’s, maatschappelijke uitsluiting en eenzaamheid met elkaar  verbonden zijn. 
 
Voor wie is het bedoeld?
Deze workshop is bedoeld voor (ex-)GGZ-cliënten, familie en vrienden van mensen die te maken hebben met stigma en/of uitsluiting en voor ervaringsdeskundigen, professionals en vrijwilligers werkzaam in de wereld van zorg en welzijn.
 
Wanneer?
De workshop vindt plaats op donderdag 15 mei. Vanaf 19.30 uur kunt u binnenlopen en de bijeenkomst is van 20.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie belt u de klantenservice op 
088 823 32 33 (€ 0,10 p.m.).
 
Locatie
Buitenwacht
Bosboom Toussaintstraat 67
3314 GB  Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!