dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

DKIB- netwerkborrel

DKIB- netwerkborrel

15 mei 2014
Van donderdag 15 mei 2014 tot en met donderdag 15 mei 2014
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

15 mei a.s. vindt vanaf 16.00 uur de DKIB- netwerkborrel plaats bij Chez Heeren Jansen. Het netwerkevenement richt zich op Dordrecht- West, met als doel bedrijven uit de Dordtse Kil dichter bij elkaar te brengen en bedrijven uit de omgeving naar het gebied te trekken. Ook deze keer is er een grote diversiteit aan bedrijven te vinden die zich hebben aangemeld voor de netwerkborrel. De organisatie is verheugd met de groeiende opkomst en dat steeds meer bedrijven de kansen van Dordrecht- West zien.

Entreekaarten kunnen nog besteld worden via de website www.dkib.nl en kosten €40,- ex btw per stuk, inclusief drank en diner. De leden van de Dordtse Kil BusinessClub zullen ook aanwezig zijn tijdens de netwerkborrel. Dit netwerkevenement biedt de deelnemers de mogelijkheid hun contacten en kennis te bundelen in een informele en prettige sfeer.

Info

Organisator:

Adres:

DKIB

Chez Heeren Jansen

Deel dit bericht met je vrienden!