dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Crescendo’s Walk of Fame

Crescendo’s Walk of Fame

14 mei 2014
Van woensdag 14 mei 2014 tot en met woensdag 14 mei 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdag 14 juni wordt de rode loper voor Het Energiehuis in Dordrecht uitgerold voor het concert “Crescendo's Walk of Fame” van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht. Het A-orkest en de jeugd van Crescendo zullen het publiek op deze mooie locatie trakteren op een spectaculair programma met de mooiste filmmuziek. 
 
Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige muziek van Star Wars en The Rock. Boven het orkest zullen bijpassende filmbeelden getoond worden. Tijdens de avond geldt dresscode “chique” en het publiek zal zich helemaal wanen in de wereld van de Oscars, glitter en glamour.
 
Terwijl de muzikanten nog een paar weken hard repeteren, kunnen er nu al entreekaarten gereserveerd worden op www.crescendosliedrecht.nl. Wilt u extra goed zicht en een goede verzorging tijdens deze avond? Reserveer dan een 1e rang kaartje en wordt als een VIP behandeld. Hiermee biedt u tevens Muziekvereniging Crescendo een extra financieel steuntje in de rug.
 
De 1e rang VIP kaarten kosten € 15,- per stuk, de 2e rang kaarten zijn € 10,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts € 5,-. De aanvangstijd van het concert is 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. Het adres van Het Energiehuis is Noordendijk 148 in Dordrecht. Wees op uw hoede bij aankomst; er kunnen paparazzi rondlopen...
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!