dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Longpunt: Omgaan met mogelijkheden en beperkingen

Longpunt: Omgaan met mogelijkheden en beperkingen

12 mei 2014
Van maandag 12 mei 2014 tot en met maandag 12 mei 2014
Van 13:30 uur tot en met 16:00 uur

Het Longpunt Dordrecht e.o. houdt op maandag 12 mei weer een bijeenkomst voor mensen met een chronische longaandoening en hun partners en mantelzorgers. Deze duurt van 14.00 tot 16.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur) en vindt plaats in de Grand Salon van Verpleeghuis Crabbehoff, Groen van Prinstererweg 38. Gratis toegang.

Het thema is ditmaal 'Omgaan met mogelijkheden en beperkingen' en de presentatie is in handen van Marjolein Mouwen, ergotherapeute bij Revalidatiecentrum Revant/Schoondonck in Breda. Aanmelden kan via longpuntdordrecht@longfonds.nl, maar is niet verplicht. Graag bij uw komst geen geurtjes gebruiken omdat dit voor sommige longpatiënten erg belastend is.

Deel dit bericht met je vrienden!