dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kinderexpositie in Bieb Dubbeldam

Kinderexpositie in Bieb Dubbeldam

10 mei 2014
Van zaterdag 10 mei 2014 tot en met donderdag 22 mei 2014


Een veelzijdige expositie van maar liefst 50 kindertekeningen en schilderijen is te zien in de bibliotheek van Dubbeldam aan de Dubbelsteynlaan. Deze expositie loopt vanaf zaterdag 10 mei tot en met donderdag 22 mei en is te bezoeken tijdens de openingstijden van de Bieb. Het seizoen van de teken- en schildercursus van ToBe cultuurcentrum onder leiding van docente Iris van der Stel is bijna afgelopen, want inmiddels zijn 10 van de 14 lessen gegeven. De kleine kunstenaars uit Sterrenburg en Stadspolders laten ieder twee van hun mooiste werkstukken zien.
 
Tijdens de cursus wordt er gewerkt met verschillende thema's. De grote verscheidenheid aan onderwerpen houdt de kinderen het hele seizoen geboeid. Deze keer kwamen onder andere aan bod: een muziekdroom, een dinosaurus fossiel, kijken uit een tienerkamer raam, hindernissen in een concours hippique en ten slotte een reliëf landschap. Voor één werkstuk worden meerdere technieken en tekenmaterialen gebruikt. De combinaties worden bij elkaar gevoegd door kunstig knip en plakwerk. De gebruikte tekenmaterialen zijn plakkaatverf, inkt en ecoline, pastelkrijt, houtskool en wasco, pen en kleurpotlood.
 
In september 2014 starten de teken- en schildercursussen voor het nieuwe seizoen. De cursus in Sterrenburg is op maandag van 16.00 uur tot 17.30 uur in Cultureel Centrum Sterrenburg. In Stadspolders is de cursus op woensdag van 13.30 uur tot 15.00 uur in het Polderwiel. Voor meer informatie en aanmeldingen voor de nieuwe cursussen: www.tobe.nl 
 

Info

Organisator:

Adres:

bibliotheek van Dubbeldam

Dubbelsteynlaan

Deel dit bericht met je vrienden!