dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Muzikaal drankenkabinet met Syrene

Muzikaal drankenkabinet met Syrene

10 mei 2014
Van zaterdag 10 mei 2014 tot en met zaterdag 10 mei 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De dames van Syrène serveren zaterdag 10 mei een muzikaal drankenkabinet. Als bezoekers bent u zelf de fijnproever van onder andere Rameau, Brahms, Ligeti en Roukens. En het goede nieuws is: u rijdt zonder probleem weer naar huis. Aanvang 20.00 uur in Ketel 1 van het Energiehuis

Het Syrène Saxofoonkwartet bestaat uit vier jonge dames die elkaar hebben leren kennen op de conservatoria van Amsterdam en Utrecht. Zij hebben zich vernoemd naar de Sirenen uit Homerus’ Odyssee. Het motto van Syrène is ‘Friszoet en Stevig’. Ze beperken zich niet tot één stijl maar hopen met zowel arrangementen van bekende klassiekers als grensoverschrijdende hedendaagse stukken de luisteraar te betoveren door de rijke kleuren van het saxofoonkwartet.

Door middel van een drankenkaart wordt u deze avond door het hele saxofoonlandschap geleid.

Meer informatie en verkoop kaarten: www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!