dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Wijnproeven in de Smaakstraat

Wijnproeven in de Smaakstraat

10 mei 2014
Van zaterdag 10 mei 2014 tot en met zaterdag 10 mei 2014
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdagmiddag  10 mei 2014 is er vanaf 14.00uur weer een Wijnproeverij in de SMAAK(Nieuw)straat in Dordrecht.  Tegen een kleine vergoeding van €5  kunt u bij vier Dordtse wijnleveranciers wijnen proeven, krijgt u wat hapjes en mag u uw proefglas meenemen naar huis. Verder kunt u verschillende wijnartikelen kopen. 

Om 14uur begint de proeverij en kunt u de proefglazen kopen bij de kraam van Restaurant Zest.  In de SMAAKstraat staan verder 5 andere kraampjes van wijnleveranciers waar de wijnen geproefd kunnen worden. Verder staat er nog een kraam voor de verkoop van wijngerelateerde spullen met o.a. antieke wijnglazen.  Het speciale SMAAKstraat glas is voor €5 te koop en daarmee kunt u de wijnen proeven, dit glas mag u aan het eind van de middag gewoon mee naar huis nemen. Natuurlijk worden er hapjes geserveerd door Restaurant Zest.

En wat is er nu niet leuker om van te voren het WIJNrondje door Dordrecht te lopen en zo weer eens de stad anders te beleven. De informatie hiervoor kunt u vinden op www.vvvdordrecht.nl.  En eindig dan bij de Wijnproeverij, want daar eindigt het wijnrondje ook bijna.

 

Info

Organisator:

Adres:

Nieuwstraat

Nieuwstraat

Deel dit bericht met je vrienden!