dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Reünie oud-gasten De Hoop

Reünie oud-gasten De Hoop

10 mei 2014
Van zaterdag 10 mei 2014 tot en met zaterdag 10 mei 2014
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Zaterdag 10 Mei 2014 vindt alweer voor de 7e keer het jaarlijkse reünie plaats van oud-gasten van Stichting De Hoop in Dordrecht.Een warme weerzien van toenmalige lotgenoten om elkaar een hart onder de riem te steken met hoe het een ieder vergaat sinds hun opname in de De Hoop. Hetzij kort geleden tot voor één jaar terug of langer.

Voor een ieder die ooit in behandeling is geweest van welke orde dan ook. Zonder drempel of schroom, ongeacht je status tijdens of na de behandeling. Dit jaar met als hoofdmoot als vanouds de gebruikelijke ontmoetingen met elkaar en speciaal door een oud-gast gemaakte vier componente professionele Indische maaltijd voor de lunch.

Toegang is gratis en gelieve wel aan te melden via de website voor de te verwachten animo i.v.m. het aanschuiven bij de eveneens gratis lunch. Tevens bedoeld voor oud-begeleiders en ook voor de partners en/of kinderen van oud-gasten.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Hoop

Dorp De Hoop in de Bovenzaal

www.hopealive.nl
Deel dit bericht met je vrienden!