dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Noach-evenement voor singles

Noach-evenement voor singles

10 mei 2014
Van zaterdag 10 mei 2014 tot en met zaterdag 10 mei 2014
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Op zaterdag 10 mei organiseert ChristianMatch een unieke Noach-dag. Na het bekijken van de spectaculaire rampenfilm Noah in de bioscoop The Movies in hartje Dordrecht zijn de deelnemers welkom op de replica van de bekende Ark van Noach. Aan boord krijgen de deelnemers een heerlijke lunch aangeboden en denken daarna onder leiding van Aukelien van Abbema na over het thema ‘De zin en onzin van daten’. Na deze workshop is er nog ruim de gelegenheid om ‘De Ark van Noach’ verder te ontdekken.
 
Organisator ChristianMatch.nl is de grootste christelijke datingsite in Nederland voor jong en oud. De site heeft ongeveer 2000 actieve leden vanuit verschillende kerkelijke achtergronden. "Het kerstevenement van 2013 met bioscoopfilm en eten was een groot succes en werd zeer gewaardeerd door de deelnemers," zegt Jan Dirk Kleijne van Christianmatch.nl. "Nu willen we inhaken op de actualiteit met deze bioscoophit (die velen aan het denken zet), gevolgd door een wandeling door de replica inclusief uitleg van het Bijbelse verhaal en een stuk inhoud door een goede workshop."
 
De inschrijving voor het evenement is inmiddels van start gegaan op www.christianmatch.nl/noach.php. Er is plaats voor ongeveer 100 deelnemers. De totale kosten bedragen € 49,95. Op de website zijn ook verdere details over het programma en de locaties te vinden.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

ChristianMatch

The Movies en De Ark

www.christianmatch.nl/noach.php
Deel dit bericht met je vrienden!