dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Moederdag aan boord van de Ark

Moederdag aan boord van de Ark

10 mei 2014
Van zaterdag 10 mei 2014 tot en met zaterdag 17 mei 2014
Van 15:30 uur tot en met 18:00 uur

Moederdag aan boord van de Ark van Noach!

Dit jaar hoeft men niet lang te zoeken naar een leuk cadeau voor Moederdag. Verras uw moeder of oma met Moederdag met een bezoek aan de Ark van Noach in combinatie met een heerlijke Mini High Tea! Gegarandeerd een heerlijke dag uit.

Geniet van heerlijke smaken thee, muffins, brownies, bonbons en diverse hartige lekkernijen! Maandag tot en met zaterdag is iedereen vanaf 09:00 uur van harte welkom aan boord, wandel op het gemak rond, aai de dieren en ervaar hoe Noach en zijn familie geleefd moeten hebben. De Ark van Noach is een leuke dagje uit voor jong en oud!

De Moederdag Mini High Tea wordt geserveerd in het restaurant ‘Vrouwe Noach’ op het hoogstgelegen dek, met een prachtig uitzicht over de stad Dordrecht en de rivier De Merwede.

Van zaterdag 10 mei tot en met 17 mei 2014 kunnen bezoekers gebruik maken van de Moederdag Mini High Tea, maandag tot en met zaterdag tot 15.30 uur (zondag 11 mei gesloten). De Ark is geopend tot 18.00 uur, waardoor er ook na de High Tea nog voldoende tijd is om de Ark te bezichtigen.

De High Tea bedraagt € 22,50 voor volwassenen, € 17,50 voor kinderen incl. toegang tot de Ark. Kinderen ontvangen een speurtocht waarmee ze zelf de hele Ark kunnen ontdekken en een vouwmodel van de Ark van Noach. Reserveren is noodzakelijk.

 

Info

Organisator:

Adres:

De Ark van Noach

De Ark van Noach

Deel dit bericht met je vrienden!