dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Vrouwendag

Vrouwendag

10 mei 2014
Van zaterdag 10 mei 2014 tot en met zaterdag 10 mei 2014
Van 09:45 uur tot en met 16:00 uur

Op zaterdag 10 mei wordt er in Dordrecht een interkerkelijke vrouwendag georganiseerd. De dag vindt plaats in de Kerk van de Nazarener (Talmaweg 121). Aanmelding voor de vrouwendag is mogelijk vanaf maandag 10 februari 20:00 uur via de website.
Eén van de initiatiefneemsters Annelies Suijkerbuijk: ‘Zelf heb ik regelmatig vrouwendagen bezocht en voor mij was dit altijd een heel bijzondere ervaring. Daaruit is bij mij het verlangen gegroeid om ook zo’n dag in Dordrecht te organiseren waar vrouwen uit verschillende kerken elkaar kunnen ontmoeten en toegerust worden voor het leven van alledag’.

Het thema van de vrouwendag is ‘’t Is zo stil…’ Dit thema wordt verder uitgediept in twee lezingen en praktisch gemaakt voor ons eigen leven. Ook is er tijd voor persoonlijke stille tijd, lofprijzing en ontmoeting. Sprekers op deze dag zijn Carianne Ros, bekend coach en schrijfster van een aantal boeken o.a. ‘Rust’ en Arie de Rover, spreker en coach en auteur van het boek ‘Leven na de genadeklap’.
Het programma duurt van 9:45 tot 16:00 uur en de entree is € 20,00 (incl. lunch). Aanmelden van tevoren is verplicht en kan vanaf 10 februari 20:00 uur via de website. Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal plaatsen is beperkt!
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stephanuskerk

Talmaweg 121

www.vrouwendagdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!