dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

ToBe gaat Vreemd met: John Pippus

ToBe gaat Vreemd met: John Pippus

09 mei 2014
Van vrijdag 09 mei 2014 tot en met vrijdag 09 mei 2014
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek.

Onze huismuzikant Joram Peters verzorgt om 20.00 uur de intro en daarna is de beurt aan John Pippus. John Pippus is een muzikant die een levenslange ervaring heeft aan folkmuziek. Hij speelde in Nashville, Seattle, Vancouver, Edinburgh, Dublin en Nieuw-Zeeland, maar begon in 2012 voor het eerst aan een tour in Nederland. “John Pippus. Akoestische soul-folk, ruige blues, prachtige “finger picking, open tunings, harmonica en zang”. Wij zijn dan ook verheugd dat hij ook deze tour in de de vreemde eend zal spelen met Pim Bouwens op de drums en Rick Brobbel op de bass

Rond 21.30 leidt Joram de jamsessie en het open podium in

Info

Organisator:

Adres:

Café De Vreemde Eend

Bagijnhof 27

Deel dit bericht met je vrienden!