dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Improvisatiecabaret van de bovenste plank

Improvisatiecabaret van de bovenste plank

09 mei 2014
Van vrijdag 09 mei 2014 tot en met vrijdag 09 mei 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Wie houdt van lachen én graag wat in de melk te brokkelen heeft, is bij de mannen van Op Sterk Water aan het goede adres. Op vrijdag 9 mei is hun voorstelling Alfa  te zien in het Energiehuis. De voorstellingen van Op Sterk Water ontstaan op aanwijzing van het publiek waar de mannen vervolgens al improviserend mee aan de haal gaan. Dat maakt elke avond origineel en uniek.

Op Sterk Water bestaat uit Arjen Lubach, Dave Luza, Tim Zeegers, Daniel Koopsmans en Roemer van der Steeg. Ze treden op in wisselende samenstelling, maar doen al jaren waar ze goed in zijn: Improvisatiecabaret van de bovenste plank, met de hoogste grapdichtheid en het grootste risico op verregaande gevatheid. Al meer dan tweeduizend keer speelden ze een unieke voorstelling die uit het niets naar een kolkend hoogtepunt schoot.

Toch is de voorstelling  Alfa anders dan anders. Voor het eerst in hun veertienjarig bestaan gaven de mannen de voorstelling een titel. Voor het eerst werken ze  met een groots, interactief decor en ook voor het eerst worden er live tekeningen en animaties gemaakt

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!