dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Dave Chavez Band ‘Sharp like a knife’

Dave Chavez Band ‘Sharp like a knife’

09 mei 2014
Van vrijdag 09 mei 2014 tot en met vrijdag 09 mei 2014
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Op 9 mei treedt in Jazzpodium DJS de Dave Chavez Band op. Deze Schiedam-se band neemt het publiek mee naar Chicago, Texas en de West Coast en speelt muziek die geïnspireerd is op o.a. the Fabulous Thunderbirds, James Harman en Johnny Guitar Watson. De band speelt zoals de titel van hun meest recente cd (2013) belooft: ‘Sharp like a knife’.

De band bestaat uit gitarist en leadzanger Dave Chavez, die virtuoos gitaar speelt en een prachtige stem heeft. Robin van Roon speelt op de harmonica. Hij beheerst het instrument in al zijn facetten. Van de hoge tot de diepe tonen. Van scheurend tot aan huilend toe. Al vijfentwintig jaar speelt zijn vriend Erik Lipman de bas. Lipman en youngster Darryl Ciggaar op de drums (bij ons in Dordrecht wel bekend als lid van de muzikale familie rond Charly Cruz and the lost Souls) vormen samen de solide basis waarop Chavez en Van Roon kunnen excelleren.

De band maakte een zeer goede indruk op the Dutch Blues Challenge in september en heeft inmiddels een imposant aantal optredens staan. DJS is verheugd deze top-band op 9 mei te kunnen begroeten.

Vrijdag 9 mei 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / aanvang: 22.30 uur
Entree: € 8,-- / leden en jongeren tot 25 jaar € 4,00
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!