dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kijkdag Duurzaamheidsfabriek tijdens Europa om de hoek Kijkdagen

Kijkdag Duurzaamheidsfabriek tijdens Europa om de hoek Kijkdagen

09 mei 2014
Van vrijdag 09 mei 2014 tot en met vrijdag 09 mei 2014
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

Breng een bezoek aan de Duurzaamheidsfabriek tijdens Europa om de hoek Kijkdagen
Kom op vrijdag 9 mei 2014 tussen 9.00 en 17.00 uur naar de Duurzaamheidsfabriek op het Leerpark en ervaar zelf hoe onderwijs, bedrijfsleven en techniek op een innovatieve manier samenwerken. De Duurzaamheidsfabriek is een van de deelnemende projecten aan de Europa om de hoek Kijkdagen.
 
Tijdens deze kijkdagen laten projecten zien wat ze – mede met Europese financiering – bijdragen aan innovatie, economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken.  De Europa om de hoek Kijkdagen bieden een bijzondere kans om te zien wat er in de buurt gedaan wordt met Europees geld en wat dit concreet oplevert.

Programma
De Duurzaamheidsfabriek is op vrijdag 9 mei van 9.00 – 17.00 uur open voor publiek. Loop binnen bij Leonardo Experience en bekijk 3D-printing in het echt, zie studenten werken aan producten voor de maritieme industrie of bekijk de werking van de XCaliber van Krohne, één van de meest nauwkeurige meetinstallaties voor vloeistoffen ter wereld. Iedere twee uur is er een rondleiding, waarbij uitleg gegeven wordt over de hele fabriek. De rondleidingen starten om 10.00, 12.00, 14.00 en 16.00 uur.

Duurzaamheidsfabriek
De Duurzaamheidsfabriek op het Leerpark brengt onderwijs en bedrijfsleven samen. Een uniek centrum voor leren en werken aan duurzame technologie voor de 21ste eeuw waar kennisontwikkeling in de maritieme- en productietechniek centraal staat.
 
Om de hoek
Benieuwd welke projecten in Nederland nog meer met Europees geld worden gefinancierd? Ga dan naar www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

Info

Organisator:

Adres:

Duurzaamheidsfabriek

Leerpark

Deel dit bericht met je vrienden!