Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopspreekuur thuiszorg Rivas Zorggroep bij Rivas Leef& in Dordrecht'
08mei 2014

Inloopspreekuur thuiszorg Rivas Zorggroep bij Rivas Leef& in Dordrecht

Iedere donderdag, van donderdag 8 mei 2014 tot en met zaterdag 31 december 2016, van 12:00 tot 13:00 uur.Dordrecht, 1 mei 2014 – Inwoners van Dordrecht en omgeving kunnen met hun vragen over bijvoorbeeld thuiszorg terecht in de Rivas Leef&-winkel in Dordrecht. Elke donderdag van 12.00 tot 13.30 uur vindt hier namelijk een inloopspreekuur plaats. De zorgregisseur van de thuiszorg van Rivas Zorggroep beantwoordt de vragen en regelt desgewenst direct de zorg.

Ook zorg in de laatste levensfase
Rivas ervaart dat mensen niet altijd op de hoogte zijn van wat er thuis mogelijk is. Tijdens het inloopspreekuur komen vragen hierover vaak aan bod. ‘Mensen zijn aangenaam verrast dat ze ook thuis kunnen vertrouwen op verpleegkundig specialistische zorg’, vertelt Debby Roerade, zorgregisseur bij Rivas in Dordrecht. ‘Bijvoorbeeld wanneer er na een ziekenhuisopname nog een wond verzorgd moet worden. Of wanneer mensen ervoor kiezen hun laatste levensfase thuis door te brengen.’

Cholesterol en glucose
Naast het beantwoorden van vragen, meet de zorgregisseur op verzoek ook het cholesterol en de glucose. Debby: ‘Mensen vinden het soms prettig om de waarde van hun cholesterol en glucose te weten. Daarvoor kunnen ze tijdens het inloopspreekuur ook bij mij terecht. En mochten de waarden sterk afwijken, dan adviseer ik contact op te nemen met de huisarts.’

Gezond en zelfstandig leven
Naast deskundig advies van de zorgregisseur vinden mensen bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel allerlei producten en diensten voor een gezond en zelfstandig leven. Zo kunnen ze zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen lenen, huren en kopen.

Meer informatie
Voor meer informatie over thuiszorg, de producten van Rivas Leef& en andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn 0900-8440 of www.rivas.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Albert Schweitzerplaats 33
Organisator: Rivas Zorggroep
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:www.rivasgezondheidswinkel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!