dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Inloopspreekuur thuiszorg Rivas Zorggroep bij Rivas Leef& in Dordrecht

Inloopspreekuur thuiszorg Rivas Zorggroep bij Rivas Leef& in Dordrecht

08 mei 2014
Van donderdag 08 mei 2014 tot en met zaterdag 31 december 2016
Van 12:00 uur tot en met 13:00 uurDordrecht, 1 mei 2014 – Inwoners van Dordrecht en omgeving kunnen met hun vragen over bijvoorbeeld thuiszorg terecht in de Rivas Leef&-winkel in Dordrecht. Elke donderdag van 12.00 tot 13.30 uur vindt hier namelijk een inloopspreekuur plaats. De zorgregisseur van de thuiszorg van Rivas Zorggroep beantwoordt de vragen en regelt desgewenst direct de zorg.

Ook zorg in de laatste levensfase
Rivas ervaart dat mensen niet altijd op de hoogte zijn van wat er thuis mogelijk is. Tijdens het inloopspreekuur komen vragen hierover vaak aan bod. ‘Mensen zijn aangenaam verrast dat ze ook thuis kunnen vertrouwen op verpleegkundig specialistische zorg’, vertelt Debby Roerade, zorgregisseur bij Rivas in Dordrecht. ‘Bijvoorbeeld wanneer er na een ziekenhuisopname nog een wond verzorgd moet worden. Of wanneer mensen ervoor kiezen hun laatste levensfase thuis door te brengen.’

Cholesterol en glucose
Naast het beantwoorden van vragen, meet de zorgregisseur op verzoek ook het cholesterol en de glucose. Debby: ‘Mensen vinden het soms prettig om de waarde van hun cholesterol en glucose te weten. Daarvoor kunnen ze tijdens het inloopspreekuur ook bij mij terecht. En mochten de waarden sterk afwijken, dan adviseer ik contact op te nemen met de huisarts.’

Gezond en zelfstandig leven
Naast deskundig advies van de zorgregisseur vinden mensen bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel allerlei producten en diensten voor een gezond en zelfstandig leven. Zo kunnen ze zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen lenen, huren en kopen.

Meer informatie
Voor meer informatie over thuiszorg, de producten van Rivas Leef& en andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn 0900-8440 of www.rivas.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Rivas Zorggroep

Albert Schweitzerplaats 33

0900-8440

www.rivasgezondheidswinkel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!