dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Maandelijks markt in De Merwelanden

Maandelijks markt in De Merwelanden

07 mei 2014
Van woensdag 07 mei 2014 tot en met zaterdag 31 december 2016
Van 09:30 uur tot en met 14:00 uur

Iedere eerste woensdag van de maand zijn er twee marktkramen te vinden in hal van woon- en zorgcentrum De Merwelanden. In de kraam van “Biokaas Kinderdijk” zijn heerlijke biologische kazen te koop in diverse soorten en smaken.

De koeien-, geiten- en schapenkaas zijn zowel naturel te verkrijgen, als met verschillende kruiden zoals daslook, fenegriek, tuinkruiden, wortel en basilicum-knoflook. “Lekkers Uit Hongarije” is te vinden in de andere kraam. “Lekkers Uit Hongarije” is importeur van kwaliteitswijnen en hoogwaardige delicatessen, zoals salami, kolbász (Hongaarse worst), chocolade, de echte Hongaarse paprikapoeder, bouillon, pasta en nog veel meer. Woensdag 4 juni zijn ze van 9.30 tot 14.00 uur aanwezig in de hal van woon- en zorgcentrum De Merwelanden, Haringvlietstraat 515 te Dordrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Zorgcentrum De Merwelanden

Haringvlietstraat 515

Deel dit bericht met je vrienden!