dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Bluesdiva DieDra Hurdle in Jazzpoddium DJS

Bluesdiva DieDra Hurdle in Jazzpoddium DJS

02 mei 2014
Van vrijdag 02 mei 2014 tot en met vrijdag 02 mei 2014
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur


DieDra ‘The Blues Diva’ Hurdle treedt op 2 mei op in Jazzpodium DJS. Geboren in Virginia, opgegroeid in Florida en wonend in Alabama heeft de zangeres de atmosfeer, passie en dat onbenoembare element dat de zuidelijke blues en soul onderscheidt van alle andere. Klein van stuk maar uitgerust met een goddelijke stem die het midden houdt tussen die van Patti Labelle en Aretha Franklin. DieDra geeft voor het eerst een aantal concerten in Nederland en België.

DieDra is in Europa nog onbekend maar wordt in het zuiden van de Verenigde Staten in een adem genoemd met Denise Lasalle, Millie Jackson en Shirley Brown; gelouterde zangeressen met wie ze regelmatig het podium deelt. Als 9-jarig meisje zong ze al de lead vocals in haar vaders gospelgroep. Deze achtergrond is nog altijd terug te horen in haar fenomenale stemgeluid.

De afgelopen jaren werd DieDra in de VS overladen met awards en nominaties. Ze scoorde een hit met de single ‘Hip Shaking Blues’. De zangeres wordt begeleid door haar producer en echtgenoot Keith Ruff op sologitaar en leden van de Nederlandse band de Bluesbreakers.

Vrijdag 2 mei 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
www.jazzpodiumdjs.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!