Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Opening nieuw sportterrein van Yulius onderwijslocatie Drechtster college'
22apr 2014

Opening nieuw sportterrein van Yulius onderwijslocatie Drechtster college

Dinsdag 22 april 2014 vanaf 13:00 uur.


Op 22 april 2014 vindt op het Drechtster college in Dordrecht de  opening van het nieuwe sportterrein plaats. Rondom deze opening worden, in het kader van de Nationale Sportweek,  tal van sportactiviteiten voor de leerlingen georganiseerd, waaronder boogschieten, bootcamp, voetballen en dergelijke.  Rond 13.00 uur zal de wethouder van Dordrecht, dhr. B. v.d. Burgt, het sportterrein officieel openen. Hierna wordt het sportterrein officieel in gebruik genomen met een wedstrijd tussen enkele spelers van FC Dordrecht en leerlingen van de school voor voortgezet speciaal onderwijs.

In het kader van deze opening hebben alle leerlingen van het Drechtster college zich ingespannen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, namelijk KWF Kankerbestrijding. De opbrengst hiervan zal deze middag bekend gemaakt worden. U bent van harte welkom om deze feestmiddag bij te wonen. De festiviteiten beginnen om 13.00 uur. Het adres is: .

Yulius
Yulius is een grote, mensgerichte GGZ-instelling met 2.100 medewerkers en 70 locaties binnen de driehoek Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem. In deze regio biedt Yulius hulp aan meer dan 26.000 cliënten. Zeker 95 procent daarvan krijgt ambulante hulp op een polikliniek of thuis. Een klein percentage is voor een korte tijd opgenomen op een behandelafdeling of verblijft langer in een begeleid wonenlocatie.
Op eigen speciaal onderwijslocaties begeleidt Yulius meer dan 1.100 leerlingen met psychische- en/of gedragsstoornissen. Yulius geeft ook advies aan het regulier onderwijs over de begeleiding van kinderen met vergelijkbare problematiek.

Contactinformatie:
Locatie: Atmosfeerstraat 32, Dordrecht


Deel dit bericht met je vrienden!