Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Motown-soul met zangeres June Noa'
12apr 2014

Motown-soul met zangeres June Noa

Zaterdag 12 april 2014 vanaf 22:00 uur.

Op 12 april speelt in Jazzpodium DJS June Noa met haar band. Deze, door Motown-soul geïnspireerde, zangeres is een van de betere upcoming soulzangeressen van Nederland. June Noa brengt een mix van zware soul en luchtige pop en staat garant voor een swingende avond. Haar debuutalbum ‘Not Guilty’ bracht haar inmiddels op vele podia en festivals.

Nadat haar release door muziekkenner Leo Blokhuis werd gepresenteerd, stond June vorig jaar ook in het nationale tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ met haar emotioneel heftige single ‘If I Ever Leave You’. Haar debuutalbum werd gemixt door Steve Greenwell (o.a Joss Stone). Haar zelfgeschreven nummers zijn een uiting van haar karakter: charmant, cynisch, bijdehand, kwetsbaar, uitdagend, stoer, grappig en dramatisch.

June Noa stond in 2013 met haar eigen band op Noorderslag, waarna zij door de rest van het land trok om haar album ‘Not Guilty’ live ten gehore te brengen. Een fantastische zangeres en een strakke band: de succesformule voor een avond vol uptempo soul grooves en een paar pure soul ballads.

Jazz and Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,00

Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 22.00 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 8,00 / tot 25 jaar € 4,00
I www.jazzandbeyond.nl
T @jazzandbeyond

Contactinformatie:
Locatie: Grotekerksplein 1
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:http://www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!