Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Rolling Stones Coverband Undercover in Jazzpodium DJS'
11apr 2014

Rolling Stones Coverband Undercover in Jazzpodium DJS

Vrijdag 11 april 2014 vanaf 21:30 uur.

Op vrijdag 11 april treedt in Jazzpodium DJS The Rolling Stones Coverband Undercover op. Undercover is een echte live-band. Rauw en puur zoals de Stones zijn. Zonder een kopie te willen zijn van The Rolling Stones heeft Undercover een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en worden de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming gespeeld.

Undercover klinkt als The Stones in hun beste jaren. De band speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar. Naast de grote hits speelt Undercover ook de minder bekende nummers. De setlist verschilt per show en wordt samengesteld uit een zeer grote selectie oude en nieuwe songs uit de omvangrijke Rolling Stones-catalogus.

Een ding is zeker: Undercover heeft de muziek van de Rolling Stones goed onder-zocht en begrepen en brengt deze met net zoveel passie en lol als de Stones (nog steeds) zelf doen. Undercover heeft dat de afgelopen jaren bewezen door uitgenodigd te worden op alle grote landelijke Stones-fanclubdagen in Nederland en België en mag zich thans verheugen op de warme belangstelling en support van een groot aantal Nederlandse en Belgische Stonesfans.

Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 6,-- / leden en jongeren tot 25 jaar € 3,00
www.jazzpodiumdjs.nl

Contactinformatie:
Locatie: Grotekerksplein 1
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:http://www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!