Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatiemarkt Westelijke Dordtse Oever'
10apr 2014

Informatiemarkt Westelijke Dordtse Oever

Donderdag 10 april 2014, van 16:00 uur tot 20:30 uur.

Op donderdag 10 april van 16.00 uur tot 20.30 uur kunnen ondernemers en inwoners vragen stellen en informatie inwinnen over ontwikkelingen en projecten rondom de Westelijke Dordtse Oever (WDO). Dit is grofweg het gebied tussen de A16 en de Dordtsche Kil. Ook windenergie staat op de agenda.

Er staat een hoop te gebeuren in dit gebied de komende jaren. Bezoekers kunnen in korte tijd en in één keer al hun vragen stellen en antwoorden krijgen. Bijvoorbeeld over dijkversterking, aansluiting A16/N3 en ontwikkelingen van de bedrijventerreinen Dordtse Kil I en II, Amstelwijck West en Dordtse Kil IV.

Windenergie
Binnen de Westelijke Dordtse Oever liggen zoekgebieden voor windenergie. Ook hierover kunt u het gesprek aangaan met de gemeente. Dit gebeurt aan de hand van luchtfoto's van het gebied.

Welkom
De gemeente en Rijkswaterstaat organiseren deze inloopbijeenkomst in het hotel Postillion aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht, samen met het Waterschap en Havenbedrijf Rotterdam. Iedereen is van harte welkom op donderdag 10 april tussen 16.00 en 20.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Hebt u nu al vragen over een van de projecten? Stel ze door een e-mail te sturen of bel.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

Contactinformatie:
Locatie: Postillion Hotel
Organisator: Gemeente en Rijkswaterstaat
Telefoonnummer: (078) 770 42 92
Email:pe.de.Deugd@dordrecht.nl
Website:http://www.dordrecht.nl/windenergie


Deel dit bericht met je vrienden!