Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Job-Coach live'
07apr 2014

Job-Coach live

Maandag 7 april 2014, van 17:30 uur tot 22:00 uur.

Passie voor jeugdwerk ervaren en delen.

Duizenden vrijwilligers zetten zich in voor kinderen en jongeren in en rond de kerk. Waarom doen ze dit? Wat is hun motivatie? JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk, gaat tijdens JOP COACH Live Dordrecht samen met vrijwilligers en professionals binnen het jeugdwerk op zoek naar die diepste drijfveren.

JOP COACH Live Dordrecht vindt plaats op maandag 7 april 2014 in Protestantse kerk De Wijnstok, Dubbelsteynlaan West 70. Tijdens deze avond gaan vrijwilligers en professionals binnen het jeugdwerk in de kerk samen de inspiratie en passie voor kinderen, jongeren en geloof ervaren en delen. Want JOP gelooft dat die passie het verschil maakt in het contact met kinderen en jongeren. Gastvrouw is Jonna van den Berge- Bakker, JOP Jeugdwerkadviseur.

De avond  start om 17.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Op het programma staan een gezamenlijke workshop over  de motivatie voor jeugdwerk en verschillende keuzeworkshops. Bijvoorbeeld over o.a. nieuwe vormen van kerk-zijn en catechese zonder methode. Ook is er een informatiemarkt met stands.

JOP COACH Live vindt plaats van eind maart tot half april op acht verschillende locaties in heel Nederland.
Op www.jop.nl/jopcoachlive is alle informatie, data en locaties te vinden. Hier is een overzicht van de workshops te vinden en een aanmeldformulier. Om deelname aan JOP COACH Live voor iedereen mogelijk te maken, wordt er geen toegangsprijs gevraagd. Wel kunnen deelnemers tijdens de avond een vrijwillige financiële bijdrage leveren.
 

Contactinformatie:
Locatie: Protestantse kerk De Wijnstok, Dubbelsteynlaan West 70
Organisator: Job-Coach Live
Website:http://www.jop.nl/jopcoachlive


Deel dit bericht met je vrienden!