Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Hommage à Lipati'
04apr 2014

Hommage à Lipati

Vrijdag 4 april 2014 vanaf 19:30 uur.

Vrijdag 4 april, 20.00 uur, inloop 19.30 uur.

Ten huize van Henk en Nancy Witsen Elias-Kool, Damiatebolwerk 2, Dordrecht:

JAMES LISNEY, piano

Programma:

Bach  Partita nr. 1 Bes gr.t., BWV 825
Mozart Sonate in a, KV310
Chopin Sonate in b, opus 58

De Britse pianist James Lisney is in Dordrecht inmiddels een ouwe getrouwe, maar heeft in onze serie nog niet eerder solo opgetreden.
Tijdens zijn drukke internationale carrière heeft hij opgetreden op podia zoals het Concertgebouw Amsterdam, Carnegie Hall New York, Gewandhaus in Leipzig, Palais des Beaux-Arts in Brussel, het Southbank Centre in Londen en vele andere podia en festivals.

De Stichting Sursum Musica werkt zonder gemeentelijke subsidie en betaalt de honoraria van de musici en andere aan de concerten gerelateerde kosten van de opbrengst van de kaartverkoop en donaties van sponsors en particulieren.

Ons streven is om klassieke muziek van internationaal topniveau in Dordrecht te laten klinken op intieme en verrassende locaties. Na afloop van de concerten hebben de concertbezoekers uitgebreid de gelegenheid om met de musici en de rest van het publiek, kennis te maken en onder het genot van amuses en een drankje van gedachten te wisselen. 

Als u dit mooie initiatief financieel wilt ondersteunen, dan kan dat door uw gift over te maken op rekeningnummer NL24 RABO 0101202245, ten name van Stichting Sursum Musica te Dordrecht.

Wij hebben in het afgelopen seizoen regelmatig mensen teleur moeten stellen, omdat de concerten al waren uitverkocht. Wilt u er zeker van zijn dat u een plek heeft, bestelt u dan tijdig.

U kunt reserveren bij Mary Kaptein, telefoonnummer 078-6350087 of 06-22977129. Reserveren kan ook via email: mckaptein@planet.nl.

Het bestuur van de Stichting Sursum Musica vervult zijn taken onbezoldigd. U kunt ervan verzekerd zijn dat alle inkomsten worden aangewend om deze bijzondere concerten mogelijk te maken.

Het bestuur bestaat uit:
Henk Witsen Elias, voorzitter
Harry Faber van der Meulen, vice-voorzitter
Kees Rovers, secretaris
Mary Kaptein, penningmeester

Adviseurs: Nancy Witsen Elias-Kool en
Frans van der Walle

Bankrekening NL24 RABO 0101202245, ten name van Stichting Sursum Musica te Dordrecht.
Kamer van Koophandel: nummer 56953240

Sponsors 2014:

ABNAMRO/MeesPierson
Borsboom & Hamm, advocaten.

Contactinformatie:
Locatie: Damiatebolwerk 2
Organisator: Stichting Sursum Musica


Deel dit bericht met je vrienden!