Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Wekelijks inloopspreekuur van Rivas in Leef&-winkel'
20mrt 2014

Wekelijks inloopspreekuur van Rivas in Leef&-winkel

Iedere donderdag, van donderdag 20 maart 2014 tot en met zaterdag 31 december 2016, van 10:00 tot 15:00 uur.

In de Rivas Leef&-winkel aan de Albert Schweitzerplaats 33 in Dordrecht vindt het wekelijkse inloopspreekuur plaats Dit gebeurt tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

Iedereen kan deze dag tussen 10.00 en 15.00 uur terecht met vragen over zorg. Alle bezoekers kunnen ook gratis een cholesteroltest laten doen. Verder zijn in de winkel handige zorghulpmiddelen te koop.

Wekelijks inloopspreekuur
Tijdens de wekelijkse inloopspreekuren beantwoorden medewerkers van Rivas alle vragen over zorg, zoals thuiszorg, persoonlijke verzorging en verpleging en palliatieve zorg. Het wekelijkse inloopspreekuur vindt plaats op donderdag van 12.00 tot 13.30 uur in de Rivas Leef&-winkel.

Gezond en zelfstandig leven
Naast deskundig advies kunnen mensen ook bij de medewerkers van de Leef&-winkel terecht voor allerlei producten en diensten voor een gezond en zelfstandig leven. Zo kunnen mensen zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen lenen, huren en kopen.

Meer informatie
Alle artikelen uit de Leef&-winkel zijn ook online te bestellen in de webwinkel . Neem voor meer informatie over de Leef&-winkels van Rivas contact op met Rivas Zorglijn.

Contactinformatie:
Locatie: Albert Schweitzerplaats 33
Organisator: Rivas Zorggroep
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:www.rivasgezondheidswinkel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!