Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie ZEE-LAND-KUST'
03mrt 2014

Expositie ZEE-LAND-KUST

Van maandag 3 maart 2014 tot en met donderdag 1 mei 2014, van 08:30 tot 17:00 uur.


Op 28 februari opent Dick Verheijen, directeur Nationaal Park de Biesbosch, om 16.00 uur de expositie ZEE-LAND-KUST in de hal van het Stadskantoor van de gemeente Dordrecht. De tentoonstelling laat diverse werken zien van de Dordtse beeldend kunstenaar Nel de Mol. Haar inspiratie haalt zij uit de natuur en de Schouwse kust en dat is duidelijk terug te vinden in haar schilderijen en foto's.

Nel de Mol schildert, fotografeert en maakt onder andere jutterskunst, kunst van spullen die zijn aangespoeld op het strand. Zij haalt haar inspiratie uit de natuur door er lange wandelingen in te maken, met een grote voorliefde voor de Schouwse kust. Met haar schilderijen en foto’s deelt zij die prachtige uitzichten van de natuur, met oog voor detail en de eindeloze diversiteit aan composities.

Nel de Mol: 'Van alles wat ik op mijn pad tegenkom maak ik een mooie verbeelding, als uitzicht of inspirerend object, om te kunnen delen.'

Ook geeft zij, in haar Atelier ZeeINzicht en op locatie, mandala tekenlessen en allerlei andere creatieve workshops met natuurlijke materialen. Meer informatie is te vinden op website: www.zeeinzicht.com. De tentoonstelling is van 3 maart tot en met 1 mei, tijdens kantooruren te bezichtigen. Adres: Stadskantoor, Spuiboulevard 300, 3311 GR  Dordrecht.

 

  

Contactinformatie:
Locatie: Spuiboulevard 300


Deel dit bericht met je vrienden!