maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Optreden De Jeugd van Tegenwoordig

Optreden De Jeugd van Tegenwoordig

31 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op 31 januari 2014 komt De Jeugd van Tegenwoordig voor een optreden naar poppodium Bibelot. Vjeze Fur (Freddy Thatlehner), Faberyayo (Pepijn Lanen), Willie Wartaal (Ollie Locadia), en Bas Bron aka de Neger Des Heils zijn al jarenlang niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek.

Vanaf het eerste moment dat ‘Watskeburt?!’ te horen was op de radio, is duidelijk dat DJVT een fenomeen is. De single knalt binnen twee weken door naar de eerste plek van de hitlijsten en het woordenboek is ook een woord rijker. De geruchtenstroom over de mannen komt meteen op gang.

Zo zouden de drie rappers elkaar hebben leren kennen bij de voorrondes van Idols1 en ook was er het hardnekkige gerucht dat ze de tekst van ‘Watskeburt?!’ in de metro hadden gevonden… Wat de waarheid ook is, met de release van hun eerste album ‘Parels Voor De Zwijnen’ vestigde zij definitief hun naam in de Nederlandse muziekwereld. Het album won een Edison Award, een Mobo Award, 3FM Awards en vele andere prijzen.

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en heeft DJVT alle zalen van Nederland en België plat gespeeld, op alle festivals gestaan en is hun derde album ‘De Lachende Derde’ met de singles ‘Sterrenstof’ en ‘Get Spanish’ het meest succesvolle tot nu toe. En de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig hebben het weer voor elkaar. Een nieuw album genaamd "Ja natúúrlijk!". Een perfecte vijf sterren (*****) van de Volkskrant, twee geweldige videoclips en vijftien parels van liedjes.

Tickets voor de show kosten 20,50. CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets zijn te bestellen via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis, deze is geopend van dinsdag t/m zondag van 16:00 tot 20:30 uur en voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Bibelot

Energiehuis

Deel dit bericht met je vrienden!