maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Grupo Noya

Grupo Noya

30 januari 2014
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur


Deze acht-koppige band speelt opzwepende strakke Marokkaanse ritmes met mystieke zang. Stevig blazerswerk, cross-overs met latin, funk, reggae en jazz, met af en toe een knipoog naar hiphop, worden ingezet om het publiek uit hun dak te laten gaan. Dat doet NOYA met bewerkingen van bekende Raï nummers van Khaled.
 
Door de cultureel diverse bezetting ontstaat er een verrassend rijke vorm van Raï. De roots van de muzikanten, waaronder een Israëlisch-Nederlandse blazerssectie, Nederlandse toetsenist, Marokkaanse funk/rock/latin ritmesectie en Marokkaanse zanger en leadgitarist, hoor je terug in de bewerkingen van de nummers.
 
Grupo Noya speelt op donderdag 30 januari 2014 Talentstage, Popcentrale. Aanvang 20.30 uur en de entree is gratis.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De Popcentrale

Noordendijk 148 (Energiehuis)

088-8885350

sjoerd@popcentrale.nl www.popcentrale.nl
Deel dit bericht met je vrienden!