maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

All You Can Dance in het Energiehuis

All You Can Dance in het Energiehuis

26 januari 2014
Van 10:30 uur tot en met 00:00 uur

Een nieuwe dansstijl uitproberen? Grijp nu je kans! ToBe cultuurcentrum organiseert zondag 26 januari de hele dag dansworkshops en -activiteiten voor jong en oud in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht. Voor enkele workshops zijn nog plaatsen vrij. Alle workshops zijn te volgen zonder danservaring.

Ben je tussen de 3 en 5 jaar en houd je van dansen? Kom dan om 10.30 uur lekker dansen met je opa, oma, vader of moeder. Je versiert samen een koffertje en daarna ga je uit logeren. We dansen op de muziek van Nijntje. Ook voor de interactieve kindervoorstelling “Snotje” voor 3 t/m 6-jarigen zijn nog kaartjes te koop. Bij deze voorstelling hoef je niet stil te zitten. Naast kijken en luisteren, mag je meedansen en meezingen!

Aanvang is 12.45 uur. Kinderen van 5 – 7 jaar maken en versieren samen met een (groot)ouder een zwierig balletrokje vanaf 14.30 uur. In je schitterende rokje dans je daarna op de muziek van Angelina Ballerina.

Kinderen van 6 t/m 11 jaar zijn van harte welkom bij Musicaldans om 10.15 uur. Bij Musicaldans werk je aan een choreografie op het nummer “Nicest kids in town” uit de musical Hairspray.

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar kunnen meedoen met Breakdance om 12.45 uur. Danser Jeffrey, van the Storytellers en prijswinnaar bij Hiphop Kingz, leert je vette moves en snel voetenwerk. Vergeet waar je bent en stop al je gevoel in de dansvorm Moderne Dans om 14.30 uur. Lange lijnen, grote sprongen of juist klein en ingetogen, het kan en mag allemaal.

Tot slot zijn er voor volwassenen nog plekken vrij om 10.15 uur bij Flamenco, leer de basisbeginselen van de Spaanse dans, Yoga ontmoet dans vanaf 11.30 uur en dans de krachtige, energieke en explosieve dans uit West-Afrika vanaf 14.30 uur.

Aanmelden workshops

De workshops duren minimaal één uur en de kosten zijn vanaf € 5,00. Op www.tobe.nl/allyoucandance vind je alle informatie over de workshops en kan je je aanmelden. Kaarten kopen kan ook aan de kassa van het

Energiehuis van dinsdag tot en met zondag van 16.00 uur - 20.30 uur. Op zondag 26 januari is de kassa de hele dag geopend. Er is een oppas aanwezig zodat je onbezorgd je les kan volgen terwijl er goed op je kind wordt gelet. Belangrijk: Let bij het kopen van de kaarten goed op de leeftijd en de tijd die vermeld staat bij de workshop. Kaarten die gekocht zijn worden niet meer geruild.

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!