maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Stoere meisjes in het Energiehuis

Stoere meisjes in het Energiehuis

26 januari 2014
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

 
Zes meisjes moeten nablijven. Ze hebben straf omdat ze te wild zijn, te vrij. Ze vervelen zich maar al snel begint de energie te borrelen en zetten ze het klaslokaal op zijn kop. Dit is in een notendop waar de voorstelling Wild Thing van Maas Theater en Dans over gaat. Op zondag 26 januari om 14.00 uur is Wild Thing te zien bij Kunstmin in het Energiehuis. De voorstelling is leuk voor iedereen vanaf zes jaar.
 
In Wild Thing zie je de stoere kant van meisjes, hun fysieke kracht en uithoudingsvermogen. In de dans zoeken ze hun grenzen en maken baldadig plezier. Maar het blijven ook meisjes. Ze troeven elkaar af, zijn jaloers en hebben een klein hartje. Een loflied op alle Pippies, Ronja’s, Lara’s, Mega Mindy’s en andere stevige types. 
 
Wild Thing is dans met live percussiemuziek. De danseressen trommelen op hun lichaam, zingen, stampen en gebruiken het hele podium als muziekinstrument. 
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!