maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Mahler’s Negende Symfonie

Mahler’s Negende Symfonie

25 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur


Componist Gustav Mahler schreef grootse orkestwerken. Symfonieën waar je je tanden in kan zetten. Muziekstroom gaat de confrontatie met Mahlers heilige noten aan. Zaterdag 25 januari speelt Camerata RCO in het Energiehuis deze symfonie, die wordt gezien als het eind van de muziekstroming Romantiek.

De jonge Engelse dirigent Joolz Gale reist de wereld rond en dirigeert overal Mahlers Negende Symfonie.  Opvallend is de bezetting: een minimalistisch symfonieorkest plus een accordeon, in kamerformaat dus. In Ketel 1 de Nederlandse première!

Meer informatie en verkoop kaarten: www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl.
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!