maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Eerste “Ukkepuk concert” door Phil Young, Phil Kidzz en ToBe

Eerste “Ukkepuk concert” door Phil Young, Phil Kidzz en ToBe

25 januari 2014
Van 10:30 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdag 25 januari organiseert het Dordrechts Philharmonisch Orkest samen met Stichting ToBe het eerste Ukkepukconcert in Dordrecht. Het is bedoeld om peuters, kleuters en jonge kinderen (0 tot 5 jaar) samen met hun ouders live muziek te laten beleven.

De muziek wordt gespeeld door leden van de jeugdafdeling van het Dordrechts Philharmonisch Orkest: Phil Young en Phil Kidzz met dirigente Lisette Harms en de blokfluitgroep. Het is een actief concert, waarbij het luisteren naar mooie muziek wordt afgewisseld met actief meedansen en meezingen. Na afloop kunnen de kinderen de instrumenten van dichtbij te bekijken, beluisteren en proberen. Er is dan ook een drankje en een rozijntje.

De presentatie wordt verzorgd door Myriame van Genuchten. Zij geeft bij stichting ToBe muziekcursussen voor kinderen van 1 tot 5 jaar, zoals Muziek op Schoot (1 tot 2 jaar), Muziek voor peuters (2 tot 3 jaar) en Strijkbeesten (4 tot 5 jaar).

Het Ukkepukconcert vindt plaats in het BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7 in Dordrecht. Er zijn twee concerten: om 10.30 uur (inloop 10.15 uur) en om 13.00 uur (inloop 12.45 uur). Het concert duurt ongeveer drie kwartier. Het concert is gratis voor kinderen tot 5 jaar. Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar kost het €2,50 en voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen kost het € 5,00. Reserveren is gewenst via andre.van.schaik@tobe.nl. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door McDonald's Dordrecht Centrum & Noord.

Foto: Op zaterdag 25 januari zijn er om 10.30 uur en 13.00 uur twee Ukkepukconcerten in het BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7 in Dordrecht. Het concert wordt verzorgd door Phil Young, Phil Kidzz en de blokfluitgroep  van het Dordrechts Philharmonisch Orkest en Myriame van Genuchten van Stichting ToBe. Na afloop kunnen kinderen muziekinstrumenten uitproberen. Reserveren via  andre.van.schaik@tobe.nl.

Foto Marcel van Dijk.

Info

Organisator:

Adres:

BeneVia Muziekcentrum

Spirea 7

Deel dit bericht met je vrienden!