maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Cabaretduo Vrijdag en Sandifort is hartverscheurend geestig

Cabaretduo Vrijdag en Sandifort is hartverscheurend geestig

25 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De voorstelling Hulphond van komisch gelegenheidsduo Remco Vrijdag en Martine Sandifort werd vol lof in de pers ontvangen. ‘Personages die je naar adem doen happen en lachstuipen veroorzaken’, schreef de Volkskrant. Op zaterdag 25 januari is Hulphond te zien bij Kunstmin in het Energiehuis.

Hulphond is een muzikale cabaretvoorstelling voor en door mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Een stel dat het in de broek doet van verliefdheid, een suïcidale corpsbal, een dove zangdocent en een gemankeerde homotherapeut stoeien met zichzelf, hun relaties en het leven. Grenzeloos muzikaal, hartverscheurend geestig en schaamteloos ontroerend.

Martine Sandifort vormde ooit een succesvol duo met Alex Klaasen. Remko Vrijdag speelde als Vliegende Panter elke zaal plat. Ze kennen elkaar  van de Academie voor Kleinkunst en waren op televisie te zien bij programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Nu staan ze eindelijk samen in het theater.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kunstmin.nl.
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!