maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Workshop: Creatief verbeelden

Workshop: Creatief verbeelden

25 januari 2014
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Procesbegeleider Bert den Boer en kunstschilderes Sjane de Haan organiseren zaterdag 25 januari 2014 een bijzondere workshop.
Zij delen een fascinatie voor het thema verlangen en vullen elkaar op creatieve wijze aan in het verkrijgen en verbeelden van inzichten in wezenlijke verlangens.

Bert den Boer is socioloog. Hij werkt sinds 1999 zelfstandig als procesbegeleider (trainer, coach, adviseur, debatleiding) voor uiteenlopende organisaties.

Van zijn hand verschenen in coproductie met Wim Huijser, biograaf van schrijver, dichter C. Buddingh’, twee boeken over het thema verlangen.

Sjane de Haan is kunstschilderes en heeft een achtergrond als tekentherapeute en docente. Vanuit haar bedrijf Kleurpunt - Praktijk voor Kunstzinnige Ontwikkeling en Begeleiding - verzorgt zij voor zowel volwassenen als kinderen schildercursussen en creatieve workshops.

Zij staan met de deelnemers stil bij hun verlangens. Niet alleen door te praten, denken en voelen; ook door actief aan de slag te gaan met een eigen schilderij.

Deelnemers krijgen tijdens de dag beelden over hun persoonlijke verlangens en vertrekken aan het eind van de dag met een schilderij over dat verlangen onder hun arm. Juist door het verlangen creatief te verbeelden wordt het tastbaar en uitgesproken: je kunt het zien, vastpakken en er letterlijk voor gaan staan.

De workshop wordt gegeven in het CS gebouw aan de Eulerlaan 51 te Dordrecht, de start is om 10.00 uur en het duurt tot 17.00 uur.
Voor de lunch, bevlogen trainers en het materiaal wordt gezorgd. Bij deelname bedragen de kosten € 95, -. Dit is inclusief koffie, thee, lunch, je eigen schilderij en een gesigneerd exemplaar van het boek "Leef je verlangen". Het aantal deelnemers is maximaal 14.

Aanmelden kan tot uiterlijk 18 januari 2014. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bert den Boer / Sjane de Haan

Cs gebouw aan de Eulerlaan 51

0628430164

info@bbdb.info / sjanedehaan@euphony.nl www.bbdb.info
Deel dit bericht met je vrienden!