maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Jazzpodium DJS met Frok

Jazzpodium DJS met Frok

24 januari 2014
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Vrijdagavond 24 januari- Frok
Op vrijdagavond 24 januari is het Jazzpodium voor de classic-rockband Frok. De band speelt bekende classicrocknummers uit de top 2000, waarbij het pu-bliek heerlijk uit zijn dak kan gaan. Van Golden Earring, the Eagles, the Beatles en the Stones, tot Status Quo en Bryan Adams. Een onvergetelijke avond met veel muziek uit de sixties en seventies.

Frok werd opgericht in augustus 1992 in eerste instantie als akoestisch duo door Frank-Jan en Kok. Al snel na de oprichting kwamen er optredens en wonnen ze een talentenjacht met een cover van the Golden Earring: ‘Another 45 miles’. Meerdere muzikanten voegden zich bij de band en Frok groeide uit tot een classicrockkwartet met een echte classicrockbandbezetting: twee gitaren, een bassist en een drummer. Met nummers van the Beatles, Golden Earring, the Eagles, the Stones, Status Quo en Bryan Adams wisten zij vele feesttenten, kroegen en zalen te vullen. Inmiddels bestaat Frok al 21 jaar en hebben de heren de nodige podiumervaring opgedaan.

Vrijdag 24 januari 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

http://www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!