maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Liggend genieten van Canto Ostinato

Liggend genieten van Canto Ostinato

24 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Het internationaal vermaarde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen speelt een unieke uitvoering van het  indrukwekkende werk Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. Hij riep de cd van het echtpaar uit tot beste opname en vertolking van zijn werk.  Op vrijdag 24 januari laat het tweetal de beroemde pianoklanken horen in Machine 3, de zaal van Kunstmin in het Energiehuis. Bezoekers kunnen er voor kiezen om het concert liggend te ervaren.

De haast meditatieve klanken van Canto Ostinato -een voortdurend aanhoudende, zangerige melodie - vormen een oase van rust in het hectische bestaan van alledag. Sandra Mol en  Jeroen van Veen leerden elkaar kennen op het conservatorium in Utrecht in 1987. Sinds die tijd spelen ze samen piano. Hun eerste cd bevatte een live opname van Canto Ostinato, het schijfje ging meer dan veertig landen in de wereld over de toonbank.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kunstmin.nl.
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!