maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

“Fijn Dank U Wel!” krijgt hoog bezoek

19 januari 2014
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Zondag 19 januari 2014 krijgt de Dordtse vereniging voor improvisatietheater “Fijn Dank U Wel!” bezoek van drie gerenommeerde acteurs uit Amsterdam. Die middag zal de bekende improvisator Andre Besseling met twee vakbroeders de spelers van “Fijn Dank U Wel!” uitdagen het uiterste uit zichzelf te halen. De eerste helft van de middag spelen de twee teams tegen elkaar in een flitsende theatersportwedstrijd waarin korte scènes elkaar in rap tempo afwisselen. De tweede helft spelen zij met elkaar vier verhalen van verschillende regisseurs die strijden om de “Oscar”. Elke ronde bepaalt het publiek welke regisseur er af valt en welke regisseurs hun verhaal verder mogen tonen. Het belooft weer een middag vol verrassingen te worden, geschikt voor jong (vanaf zes jaar) en oud!

Waar: theater Inter Amicos Christiaan de Wethstraat 2a Dordrecht
Wanneer: zondag 19 januari 2014 om 15.00 uur
Voor wie: iedereen vanaf zes jaar
Reserveren via: fijndankuwel@hotmail.com

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Fijn Dank U Wel

Theater Inter Amicos Christiaan de Wethstraat 2a

fijndankuwel@hotmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!