maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kleinkunstvoorstelling Grut

Kleinkunstvoorstelling Grut

18 januari 2014
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Een parade van eigengemaakte liedjes, scenes en conferences. Op zaterdag 18 januari presenteren cursisten van de ToBe-cursus Kleinkunst het zeer gevarieerde programma Grut! in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis in Dordrecht.

Dit seizoen zijn de Dordtse kleinkunstenaars aan de slag gegaan met het thema ‘Kinderen en opvoeding’.

Het onderwerp spreekt duidelijk tot de verbeelding. Of je nu wel of geen kinderen hebt, niemand kan erom heen; blijkbaar is de dagelijkse confrontatie met gejengel in de supermarkt, bakfietsmoeders op straat en Dokter Corry op TV voor velen een bron van inspiratie.

Voor de gelukkigen onder ons: lang leve de traumatische jeugd. Dat levert altijd weer krachtig materiaal op. Natuurlijk komt er een aantal dilemma’s aan bod: wél of geen kinderen? Doen we het goed genoeg als ouders? In dit programma geven de deelnemers absurde antwoorden op reële vragen en wordt de werkelijkheid met de nodige verbazing bekeken. Sinds september werken de cursisten met speldocent Jan Stroeve aan hun eigen repertoire. Peter Marijnissen verzorgt tijdens de repetities en de voorstelling de muzikale begeleiding.

De voorstelling begint om 20.15 uur en vindt plaats in het Energiehuis (Noordendijk 148, Dordrecht). Kaarten voor Grut! kosten € 6,- en zijn te bestellen via www.energiehuis.nl of aan de kassa van het Energiehuis (openingstijden: dinsdag tot en met zondag, 16.00-20.30 uur).

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!